Lesjöforsin jouset - niitä löytyy kaikkialta

Lesjöfors on teollisuuden kokonaisvaltainen jousitoimittaja, jonka erikoisalana ovat teräsjouset, kaasujouset, vakiojouset, meistotuotteet sekä raaka-aineet.
Meillä on yhteensä 21 omaa tehdasta , jotka sijaitsevat Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Latviassa, Englannissa ja Kiinassa. Tänään Lesjöfors on yksi Euroopan johtavista jousitoimittajista. Suurimmat asiakkaat löytyvät mekaniikka-, elektroniikka-, vene- ja autoteollisuudesta.

Suurin osa Lesjöforsin tuotannosta koostuu asiakaskohtaisista erikoistuotteista. Suomessa suurimmat asiakasryhmämme löytyvät eri teollisuuden aloilta kuten elektroniikka-, vene/laiva-, mekaniikka-, metsä- ja ajoneuvoteollisuus.

Jokainen tehtaamme on erikoistunut omaan alaansa ja pystymme sitä kautta valmistamaan jousia langasta 0,03 mm aina 65 mm sekä nauhasta 0,10-10,0 mm.

Varastoimme myös erikoisraaka-aineita, ns. Superseoksia, esimerkiksi Inconel, Nimonic, Hastelloy ja MP 35 N ym .

Koska haluamme tarjota asiakkaillemme meidän teknistä tietoa ja osaamista, olisi tärkeää että voisimme olla mukana heti projektin alkuvaiheessa suunnittelemassa eri jousielementtejä. Sitä kautta saadaan aikaan optimaalinen lopputulos.

Lesjöfors on oman alansa ammattitaitoinen yhteistyökumppani. Tavoitteemme on tuottaa laadukkaita tuotteita oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan. Koska pystymme valmistamaan kaikkia jousityyppejä, niin asiakkaamme voivat halutessaan vähentää toimittajia.

Lesjöfors on yksi Euroopan johtava standardijousitoimittaja . Olemme edelläkävijänä rakentaneet asteittain järjestelmällisen tyyppi- ja mitoitusohjelman. Tällä hetkellä varastossamme on yli 10000 tuotetta.
Tavoitteenamme on tarjota markkinoiden paras valikoima huippulaadukkaita jousielementtejä kilpailukykyiseen hintaan nopeammin ja luotettavammin kuin kukaan muu.

Jousia, jotka eivät löydy vakiojousiohjelmasta, voidaan halutessa valmistaa yön yli - tarve, joka on yleistä joissakin asiakasryhmissä.

Lue lisää Lesjöforsista täältä >>

Lesjöfors has probably the widest, deapest and sharpest knowledge in spring design calculation.
The Complete Spring Supplier
© 2020 Lesjöfors AB. All Rights Reserved.